Alejandro Fuentes Bergström: Eduardo söker jobb!

Om du inte har sett Alejandro Fuentes Bergström på Youtube ännu så har du gått miste om något. Jag kan titta på avsnitten om och om igen och bara skratta rakt ut åt samma saker.

En kul figur (en apa!) som lär ut ekonomi och sunt förnuft på ett underfundigt tråkigt sätt! Det är e-learning för webb 2.0 det. Tryck inte på stop-knappen; han är precis så tråkig som han låter, men det är just det som är så uppfriskande.

Kolla in avsnitten på Youtube först (om du inte sett dem) innan du spanar in det senaste avsnittet jag hittat:

Den här hittade jag för någon vecka sedan, vet inte om den är ny. Tipsa gärna mig om fler. Egentligen borde väl någon lägga upp dem på nya Youtube på svenska.


Alejandro Fuentes Bergström om kronofogdemyndigheten från My MonkeyVimeo.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments