Axbom på scen, på Business to Buttons 2008

Vid kvällsaktiviteten på Business to Buttons i juni 2008 behövde gycklarna en ”frivillig” på scen för ett jongleringsnummer. Självklart blev undertecknad handplockad. Och i den värld vi lever i finns det väl inte en sekund som inte blir filmad, så håll till godo. Och trevlig sommar!


Per Axbom on stage at Business to Buttons 2008 from axbom on Vimeo.

Jättestort tack till Zeljko Spehar på Digital media Consulting som filmade hela konferensen och dessutom satt mitt emot mig på middagen. Därför blev det extra bra kvalitet på klippet som han skickade till mig 🙂

Lite kul i sammanhanget är att jag precis själv lärt mig jonglera med käglor. Jag funderade på att göra en kupp men tack och lov höll jag tillbaka – det kunde slutat illa; jag är inte lika skicklig som killarna här ännu.

Läs även mina dagsrapporter från konferensen:

Och ännu mer audio/video från konferensen, självklart med fler bilder på gycklarna (och mig) också, men även på Don Norman.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments