Per Gessle och jag

Bild från lyricsdownload.com där mitt namn står ovanför Per GessleSenaste nytt från klubben för inbördes beundran: Döm om min förvåning när min hustru Googlade mig och fann en av mina sångtexter på lyricsdownload.com. Jojomen, under bokstaven P stoltserar jag tillsammans med Per Gessle. Någon har alltså hittat texten, gillat den(?), klippt ut den och lagt den till arkivet. Störtskönt!

Det slutar inte där. På en rumänsk poesi-sajt har någon (jag tolkar det som Aniela Ungureanu) tagit en av mina Haiku-dikter och översatt den till rumänska! Fett! Här har ni den rumänska haiku-dikten och här är originalet. Varför inte meddela mig när jag får dessa komplimanger? Jag har till och med fått en egen knapp:

Per Axbom lyrics

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments