axbom.blog om coaching, design och etik

E-post och webbläsare på USB-minnet

Som konsult är jag mycket ute hos kunder och arbetar. Det innebär ibland att jag får visa god min inför den datormiljö som erbjuds. Nuförtiden kan jag dock bara plugga in mitt USB-minne och känna mig som hemma.

Portable Thunderbird och Portable Firefox är en fristående e-postklient respektive webbläsare som körs direkt från mitt USB-minne. Inget behöver installeras på datorn, mina inställningar sparas på minnet och jag är alltid trygg i min tillvaro och jobbar alltid med mina favoritinställningar från scratch.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Hans jobb är att lyssna på människor och säkerställa att tekniken inte blir en kontrollerande, begränsande faktor utan i stället ett hållbart, omtänksamt stöd. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela om