axbom.blog om coaching, design och etik

Större och bättre cykel

En Bigha cykelÅh, härliga vårdag! Premiär idag för att cykla till jobbet; det finns knappast något bättre sätt att kombinera restid och motion för att pumpa igång blodet inför en arbetsdag. Ni som känner mig och min passion för motorcyklar förvånas kanske, men till jobbet är cykel numera det prioriterade valet.

Men varför vill man alltid ha större och bättre när våren kommer? Varför kan man inte vara nöjd med sin fem år gamla skrutt-Ultra inköpt på Cykelringen? Jo, för att även cyklar blir mer användbara: ta en titt på Bigha och kom sen inte och säg att du, liksom jag, blivit kär i ännu en pryl.

Rak sittställning, skönare för ryggen och en sadel som inte gräver sig in i det heligaste: cykeln Bigha frossar i design och ergonomi. Och så är det ingen mindre än Sapa som står bakom ramen och sadelfästet. Vill ha vill ha vill ha.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Hans jobb är att lyssna på människor och säkerställa att tekniken inte blir en kontrollerande, begränsande faktor utan i stället ett hållbart, omtänksamt stöd. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela om