Bila med barn, ett boktips

Boken bila med barnIbland hittar vi långt innan barnvänliga ställen som vi tänker att vi ska besöka när vi är ute och reser med bil, men det blir sällan av därför att de inte ligger längs vår resrutt.

Men nu har vi införskaffat Bila med barn. Det finurliga med boken är att det är en vanlig bilkarta men med alla sommarland, lekparker, äventyrsbad och liknande utmärkt direkt på kartan.Alltså kan man bara läsa kartan och direkt planera sin bilresa utifrån ett eller ett par stopp med aktiviteter för barn; aktiviteter som gärna tröttar ut barnen och gör dem lagom trötta för ett par timmar till i bilen.

Bila med barn är en oumbärlig bok för barnfamiljer som ofta reser med bil. Det enda kruxet är väl att författarna säkerligen inte fått med alla ställen man kan tänka sig som barnfamilj: exempelvis vårt heta tips: Folkets Park i Malmö – med ett tivoli som underhåller i minst tre timmar 🙂

❣️Julerbjudande!

Köp min handbok Digital omtanke som julgåva till kunder eller kollegor. När du beställer 10 böcker eller fler direkt från mig så kostar det 95kr per bok + moms/frakt. Dessutom skänker jag 10 kronor per bok till Girl Power-gåvan hos Plan Sverige. Utbildning och förstärkta rättigheter för utsatta flickor är bland det viktigaste vi kan göra för världen. Mejla din önskade beställning till per@axbom.se så tar vi det därifrån.
Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Boka tid med Axbom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Subscribe  
Notify of