Använd bloggar och wiki-webbar i stället för mejl

Thomas Claburn på tidskriften Information Week resonerar kring hur företag och organisationer använder sig av bloggar och wikis för samverkan och informationsutbyte. En av fördelarna är att det blir mindre mejl-stress.

Det här är ett fenomen och en trend som jag själv gärna mässar om fördelarna med:

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Boka tid med Axbom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
DSLR-A850
Guest

Ingenting mot den artikeln, men jag håller inte med ett par punkter på några extenct. Jag är nog en minoritet dock, lol. Tack för att dela.

seo tools
Guest

værd at læse. Jeg fandt axbom.se meget informativ som jeg har været forsket meget sidst på praktiske spørgsmål såsom du taler om …

web site promotion
Guest

Sådanne informativ hjemmeside! Stor tak! Tak for en god tid at besøge axbom.se. Det er virkelig en fornøjelse at forstå et web site som dette fyldt med dejlig oplysninger. Tak!

winstrol
Guest

Jag kommer verkligen älskar dig för gästerna publicering på axbom.se

buy sustanon
Guest

axbom.se är fantastisk. Det finns ofta alla rätt info på förslagen från mina fingrar. Tack och sköta den överlägsna arbete!