Böcker för föräldrar

Här är böcker som Sussie och jag läst och uppskattat i samband med att vi fått barn. Länkarna leder direkt till böckerna hos AdLibris.

Att bli mamma av Malin Bergström

Om den blivande och nyblivna mammans känslor, tankar och själ.

Att föda (3:e rev) av Gudrun Abascal

En vägledning som informativt och personligt berättar om hur en förlossning går till och om hur man på bästa sätt förbereder sig; Rakt och enkelt om bland annat förlossningsrädsla, smärta och smärtlindring.

Baby blues av Pia Hintze

En vardagsroman för alla som plötsligt står där med ett litet barn på armen och fattar att livet aldrig mer blir som förr. (Må Bra)

Du ska bli pappa (tredje upplagan) av Dick Sundevall

En bok fylld av konkreta råd och fakta om graviditeten, förlossningen och det nyfödda barnet.

Ett barn blir till (4:e utgåvan) av Lennart Nilsson

Ett visuellt äventyr och en praktisk handbok för blivande föräldrar. Helt otroliga bilder på allt från spermiernas kapplöpning till förlossningen.

Pappor föder barn av Gunilla Bergensten

Havandeskapet, förlossningen och tiden efter förlossningen ur mannens synvinkel; flera män berättar om sina upplevelser.

Sedan du fött av Maria Borelius

Sedan du fött berättar om hela den långa processen från det ögonblick graviditeten är över, fram till den tidpunkt då hormonstormarna mojnat, kroppen läkt och du börjar återfinna ditt gamla jag. Funkar som läsebok och uppslagsbok.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments