Bygg din webbplats med flit, inte av misstag

Här är bilder från min presentation på konferensen Webbplatser som driver affärer där jag sitter just nu.

Det är märkbart att fler webbägare inser att de måste bli mer konkreta i sitt arbete med webbplatser, inte minst för att övertyga ledningen om att arbetet med webbplatserna ger effekter i resultaträkningen.

I den här presentationen beskriver jag metoder för att bidra till affärsdrivande webbplatser – vilket de ju måste vara för att få ha kvar sitt existensberättigande.

En del är lånat och inspirerat (framför allt sagan i inledningen) av Adaptive Paths intensivkurs i User Experience Strategy som jag deltog i för två veckor sedan.

Jag filmade även presentationen. Om det blir hyfsad kvalitet (och jag ser bra ut!) så lägger jag ut den inom några dagar 🙂

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments