Digitalsamtal: ett podd­avsnitt om digital omtanke

Årets första avsnitt av podden Digitalsamtal med Anders Thoresson, innehåller en intervju med mig om Digital omtanke, såväl boken som konceptet. Vi pratar om allt från utmaningen med yrkestitlar till svårigheten med mätvärden som kan få oss att missa hänsynen till vanliga människors välmående. Det blir i slutändan av yttersta vikt, menar jag, att involvera människor med många olika erfarenheter i varje form av nyskapande, för att säkerställa att vi minimerar negativ påverkan. Lyssnandet, som jag så ofta för fram, är nyckeln till att hitta rätt etiska riktning inom organisationer.

När man lyssnar på podd så är det inte alltid helt uppenbart var man ska lyssna om man inte redan har sitt favoritsätt. Så jag ger dig lite olika alternativ:

Du kan köpa handboken Digital omtanke hos Bokus eller direkt av mig.

Click on the button to load the content from open.spotify.com.

Load content

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments