Frilans på Datormagazin

Förra veckan fick jag ett fantastiskt kul besked från tidningen Datormagazin:

Jag har den stora glädjen att meddela att du är en av cirka 30 nya skribenter som vi kommer att erbjuda frilansuppdrag.

Minst sagt är det en barndomsdröm som går i uppfyllelse när jag nu får äran att vara en av skribenterna i den tidning jag som ung datanörd på 80-talet varje månad trånade efter och fullkomligen frossade i… och som idag innehåller den form av spjutspetskunskap som tilltalar alla med nollor och ettor i stora kroppspulsådern.

Datormagazin är Sveriges största magasin för datoranvändare. Målgruppen är huvudsakligen IT-utvecklare, webbmakare, programmerare och andra professionella datoranvändare.

Jag återkommer om detta efter mitt första besök på redaktionen. Under tiden tar jag gärna emot kommentarer angående mitt bidrag till Expertpanelen hos publiceringsverktyget Episerver.: Skapa en lättläst webb.

❣️Julerbjudande!

Köp min handbok Digital omtanke som julgåva till kunder eller kollegor. När du beställer 10 böcker eller fler direkt från mig så kostar det 95kr per bok + moms/frakt. Dessutom skänker jag 10 kronor per bok till Girl Power-gåvan hos Plan Sverige. Utbildning och förstärkta rättigheter för utsatta flickor är bland det viktigaste vi kan göra för världen. Mejla din önskade beställning till per@axbom.se så tar vi det därifrån.
Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Boka tid med Axbom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of