Frilans på Datormagazin

Förra veckan fick jag ett fantastiskt kul besked från tidningen Datormagazin:

Jag har den stora glädjen att meddela att du är en av cirka 30 nya skribenter som vi kommer att erbjuda frilansuppdrag.

Minst sagt är det en barndomsdröm som går i uppfyllelse när jag nu får äran att vara en av skribenterna i den tidning jag som ung datanörd på 80-talet varje månad trånade efter och fullkomligen frossade i… och som idag innehåller den form av spjutspetskunskap som tilltalar alla med nollor och ettor i stora kroppspulsådern.

Datormagazin är Sveriges största magasin för datoranvändare. Målgruppen är huvudsakligen IT-utvecklare, webbmakare, programmerare och andra professionella datoranvändare.

Jag återkommer om detta efter mitt första besök på redaktionen. Under tiden tar jag gärna emot kommentarer angående mitt bidrag till Expertpanelen hos publiceringsverktyget Episerver.: Skapa en lättläst webb.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments