Ett par rader betyder så mycket

Idag fick jag ett meddelande på LinkedIn från en deltagare vid en förmiddagsföreläsning jag höll på Nackademin för ett par veckor sedan:

Hej!
Kommer du att föreläsa hos oss något mer på nackademin? Din föreläsning var väldigt intressant och det är fortfarande så att det pratas i klassen om att det är en av de bättre vi haft.
Trevlig helg! 

Jag blev så förbaskat glad att jag har gått runt med ett leende hela dagen.

För mig betyder den här typen av återkoppling så oerhört mycket. Den betyder att jag gör skillnad och att det jag lägger energi på skapar något positivt hos andra.

Men det påminner mig också om hur viktigt det är att ge återkoppling. Och att det behövs så lite för att skapa en enorm tacksamhet hos en annan människa, för att ge henne den extra dos energi som kan avgöra ett dåligt eller bra slut på veckan.

Jag vill därför uppmana dig att så snart som möjligt, kanske direkt nu när du har läst klart, skicka två rader till någon som gjort ett positivt intryck på dig den här veckan – någon som hjälpt dig, sagt något smart eller bara fått dig att skratta.

Skicka två rader till denna person, via e-post eller SMS, och säg tack och önska en trevlig helg. Jag lovar, det kommer skapa mängder av positiv energi hos din mottagare, och dig själv.

Och du. Ha en underbar helg med flera minnesvärda ögonblick.

Tack för att du läser.
/Per

PS. Gör det nu.

Denna text är från mitt nyhetsbrev den 3 oktober 2014.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments