Första utkast till Eliminate Design

Som vanligt med kort om tid och på målsnöret skickade jag in mitt första utkast med slides till min presentation på UXLx precis. Det är fortfarande en hel del kvar att göra. Bilderna i sig innehåller inte så jättemycket information, så ta det för vad det är, en första struktur och ett idéutkast.

Presentationen kommer vara helt klar den sista april. Och bli inte förvånad om den då ser helt annorlunda ut, förmodligen med mer skissade bidler. Det roligaste med att sätta ihop detta var faktiskt att testa iPad-appen Haiku Deck – helt enormt bra för att snabbt slänga ihop något som ser vidunderligt ut!

Click on the button to load the content from http://www.haikudeck.com.

Load content

Om det spontant är något som du reagerar positivt eller negativt på i dessa bilder så är det förstås toppenkul om du vill dela med dig!

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Haiku Deck verkar fantastiskt. ”Remove words” är kanske ännu mer sant i presentationer än i gränssnitt. Bilder däremot…

Bilderna gör mig nyfiken! Och så fina bilder du satt ihop för att få fram budskapet – du ökar ”pleasure” komponenten bara med det!