Framgångsrik utveckling av webbplatser

Den 6-7 december är jag inledningstalare och moderator på en konferens som heter Framgångsrik utveckling av webbplatser. Det är hög tid att anmäla sig.

I mitt anförande pratar jag om:

  • Vad innebär begreppen den sociala webben och Web 2.0?
  • Hur kommunicerar och använder vi webben annorlunda
    idag än vad vi gjort tidigare?
  • Vad innebär de nya digitala kanalerna och kommunikationsvägarna som till exempel bloggar, folksonomies, AJAX, poddradio och RSS för utvecklingen av våra webbplatser i praktiken?
  • Vilka är framgångsfaktorerna för att utveckla en användbar och värdeskapande webbplats som kan stödja den övergripande verksamheten och möta framtidens webbkonsumenter?

Övriga talare kommer bland annat från: Sveriges radio, Stockholms stadsbibliotek, Fritidsresor, Skatteverket, Eniro och Svenska spel.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments