Utan extra kostnad, bara 100 kronor…

Erbjudande om prenumeration på Internet World: 11 nr + kostnadsfri mp3-spelare för 639 kronor, eller 11 nr för 539 kronor.
Så här snyggt får tidningen Internet World till det i sitt erbjudande om prenumeration. Såvitt jag förstår får jag mp3-spelaren utan extra kostnad, bara jag betalar 100 kronor extra.

Jag tycker det är urbota trist när tidningarna håller på med dessa lockbeten för att man slå till på en prenumeration. Sällan någon säger: ”Vi erbjuder massor av intressanta artiklar inom det och det, och vi har så här många nöjda läsare.”

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments