Utan extra kostnad, bara 100 kronor…

Erbjudande om prenumeration på Internet World: 11 nr + kostnadsfri mp3-spelare för 639 kronor, eller 11 nr för 539 kronor.
Så här snyggt får tidningen Internet World till det i sitt erbjudande om prenumeration. Såvitt jag förstår får jag mp3-spelaren utan extra kostnad, bara jag betalar 100 kronor extra.

Jag tycker det är urbota trist när tidningarna håller på med dessa lockbeten för att man slå till på en prenumeration. Sällan någon säger: ”Vi erbjuder massor av intressanta artiklar inom det och det, och vi har så här många nöjda läsare.”

❣️Julerbjudande!

Köp min handbok Digital omtanke som julgåva till kunder eller kollegor. När du beställer 10 böcker eller fler direkt från mig så kostar det 95kr per bok + moms/frakt. Dessutom skänker jag 10 kronor per bok till Girl Power-gåvan hos Plan Sverige. Utbildning och förstärkta rättigheter för utsatta flickor är bland det viktigaste vi kan göra för världen. Mejla din önskade beställning till per@axbom.se så tar vi det därifrån.
Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Boka tid med Axbom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of