I väntan på en olycka på Junibacken

Simon och jag var på Junibacken i princip hela förra måndagen; störthärligt! Mamma Mu och kråkan var tyvärr sjuka men piraterna och teatergruppen är en succé, liksom rutschkanan, kojan, vipp-på-rumpan affären och Pippis pannkakor till lunch. Det finns dock ett område som orsakar lite bryderi hos mig: snickarhörnan.

En hög med fogsvansar, bräder och spik i anslutning till lekplatsen; och så en liten hylla med plåster på väggen. I USA hade det givetvis aldrig gått och även om det står en skylt om att föräldrarna ansvarar för sina barn – är det inte lite vågat? Jag vill ogärna vara pjåskig men nog borde man kunna efterlysa en mer avskärmad yta för de snickarglada, innan olyckan är framme. Säg åt mig om jag yrar.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments