Konferens om användbarhet på webben

Den 14-15 juni 2007 är det dags för en webbkonferens om usability i Malmö. Konferensen anordnas av InUse och Malmö Högskola; och bland talarna återfinns några av mina idoler från världens smartaste webbyrå: Adaptive Path.

Webbkonferens: From Business to Buttons

Konferensen, med det klämkäcka namnet From Business to Buttons, är en internationell tillställning – och all kommunikation sker självklart på engelska.

Programmet, och för all del även talarna(!), påminner också mycket om sådant jag tagit del av på amerikanska evenemang jag besökt. En tvådagarsbiljett för 10 000 kronor kan jag lova är oerhört prisvärt för den kunskap och det nätverk som konferensen erbjuder.

Jag hoppas vi ses där. Från och med den 31 januari kan du registrera dig på konferenswebben.

(Källa: Mikael Sköld)

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments