Lyssna på kroppen!

Min ambition med bloggen hinns inte med i den takt jag önskar mig. Januari och delar av februari har varit en zombie-artad upplevelse med få sömntimmar, obehagliga överraskningar och annat som ändå kommer att få sitt förtjänade utrymme i mina skrifter framöver.

För ett par veckor sedan unnade vi oss ändå massage på Sturebadet Haga. Det var vår första utekväll på tu man hand på över ett år. Min massör, vars namn jag hoppas jag skrivit upp någonstans, var en man med stora insikter kring livet generellt och välmående specifikt. Vi pratade mycket om att lyssna på kroppen och min nyfunna förmåga att slappna av genom att andas, att äta rätt och balanserat och ta hand om kroppen – något som har legat i träda sedan influensan knockade mig veckorna innan jul.

Imorgon är det badminton – nu jäklar ska träningen komma igång igen!

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments