Ett magasin från Axbom Innovation

Att hålla sig à jour, det är en av vår tids största utmaningar. Att vara förkovrad, att sålla bland all information och att hitta rätt. Och så finns det människor som jag som bara älskar att hitta guldkornen och dela med mig av dem överallt. Men för många är det också överväldigande: att följa mig på Twitter, besöka Facebook-sidan eller Google Plus. Nu kan du istället luta dig tillbaka med din iPad eller iPhone (snart och även valfri Android-enhet) och läsa alla artikeltips som vore det ett magasin. Eller, det är ju precis vad det är.

De bästa länkarna jag delar med mig av inom UX, design, strategi och digital inspiration går nu att läsa i ett magasin i appen Flipboard. Flipboard är gratis och mitt magasin likaså. Och nu är ju en långhelg perfekt för att få ordning och struktur i din omvärldsbevakning.

  1. Om du inte har den redan, ladda ner och installera appen Flipboard (flipboard.com) på din läsplatta eller mobil.
  2. Besök länken http://per.ax/mag med samma enhet och tillåt att länken öppnas i Flipboard.
  3. Tryck på knappen ”Subscribe”.
  4. Njut. Tidningen hålls hela tiden uppdaterad åt dig.

Glad Påsk!

axbom-innovation-magazine

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Flipboard finns redan för Android.

Jasså. Vad blir skillnaden när det kommer? Kan öppna ditt magasin på Android, men har inte mycket erfarenhet av Flipboard så det kanske fattas funktioner jag inte har vett att sakna…