Prata direkt med mig på webbsidan

Jag upphör aldrig att förvånas över alla avancerade tjänster för kommunikation via webben som finns tillgängliga helt gratis.

För tio år sedan skulle nog en offert på en tjänst för att chatta live via en webbsida gå loss på runt en halv miljon kronor. Nu kan du tanka hem den gratis.

Du kan själv se hur det fungerar genom att gå in på min kontaktsida. Där hittar du som kan köra Flash en liten så kallad widget som gör att du kan chatta direkt med mig, förutsatt att jag är vaken och online förstås.

Jag använder Meebo men du som vill betala för mer funktionalitet kan gärna också testa ChatStat, som också finns i en enklare gratisversion.

Vi hörs i en chat på en annan sida 😉

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments