Proffsbloggare

En kollega hittade en bild på den här bloggen i senaste numret av Internet World (sida 73 i nummer 11, 2006). Det visade sig att axbom.se var handplockad som exempel på en av fem proffsbloggar. Det är givetvis mumma för självförtroendet.

Det extra festliga är förstås att min lilla blogg stoltserade bredvid Agrias bloggar och VisitSwedens vd-blogg. Pia de Gysser från Agria föreläste nämligen, och två personer från VisitSweden fanns bland åhörarna, vid den konferens jag var moderator för i förra veckan.

Uppmärksamheten gjorde att det brann till i knutarna att fixa till lite kod och småfel här och där i bloggen som jag retat mig på länge. Snart dags också för en upgradering till Drupal 4.7 – det gäller att leva som man lär.

Tack till Urban Lindstedt som skrev artikeln.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

sac louis vuitton…
?Daprès les modélisations informatiques réalisées pour létude, Le ministre régional de la Santé avait annoncé maillot de foot avec flocage officiel la découverte de viande de cheval non déclarée dans ces produits, a assuré lavocat Franz Grossmann dans …

maillot de foot…
かの妥協は絶えず発生します。その年の 2010 年春、コイル グ…