Presentation: Real-time disruptive tribes in an augmented reality

Den 4 november pratade jag om webbtrender för ett 20-tal personer, allt från programmerare till webbansvariga, och passade på att ställa min kompaktkamera på ett stativ och filma. Kvaliteten blev faktiskt hyfsad, så jag delar med mig av föreläsningen, både som video och slideshare.

OBS! Jag är lite häpen över hur mycket jag svär under den här presentationen; jag vet inte om det var målgruppen, nervositet eller dagsformen som gjorde det, men jag måste verkligen skärpa mig. Sedan saknas en del förtydliganden som jag ville få med, men det är onekligen lärorikt att kolla in sig själv. Håll till godo och var inte rädd för att ge mig återkoppling och kritik. Konversation ger kvalitet.

Filmen:

Per Axbom pratar om webbtrender, 4 november 2009 from axbom on Vimeo.

Bilderna från presentationen:

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hoppas dte är ok med en kommentar i ett lite halvgammalt inlägg, som jag hittade när jag grävde vidare i mitt senaste blogginlägg:
Därför älskar jag internet
🙂