Santarchy 2008 i Stockholm

Santarchy 2008Det började i Los Angeles 1994. Nu finns Santarchy i bland annat Auckland, Austin, Barcelona, Chicago, Denver, Helsingfors, London, Los Angeles, München, New York city, Oklahoma City, Ottawa, Portland, Reno, Sacramento, San Francisco, Seatte, Toronto och Winnipeg, mfl.

Nu arrangeras Santarchy för fjärde året i Stockholm:
lördagen den 13 december från kl 15.30.

Kom själv. Ta med en vän. Både manliga och kvinnliga tomtar är välkomna. Mejla vidare inbjudan till alla ni känner. Tomtar trivs i grupp och är alltid sällskapliga.

Allt som behövs är en billig tomtedräkt, säck, skägg, pengar för en längre barrunda och (helst) ett par gamla skridskor, gärna oslipade.

Konceptet är enkelt: vi går från bar till bar i Stockholm. Ett skridskostopp blir det nog också. Ingen kommer veta om du varit med…(?)

Anmälan på Facebook och även (helst) till santarchy@hotmail.com – Dagarna före Santarchy kommer Tomten att höra av sig och berätta om samlingsplatsen i centrala Stockholm.

Jag postar samlingsplatsen här också så fort jag vet.

OBS! Inbjudan är inte personlig. Skicka vidare! Det här eventet vill bli stort!

Se bilderna nedan för inspiration till tomtedräkt 🙂

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments