Sharp Talk samlar snacket om Sharp LCD-TV

Jag har varit inblandad i Sharps provskott kring bloggande som drog igång i veckan. Tanken är att bloggen Sharp Talk ska samla på sig recensioner och skriverier om Sharp på ett ställe, och på sätt vara en hjälp för TV-intressenter, samtidigt som Sharp får möjlighet att sprida budskapet om vidare

Boka besök, vinn en Sharp frukost-tv!

Under prövoperioden kan ni som bor i Stockholm boka besök och visning av en TV hos Lars Bengtsson vid S:t Eriksplan. Alla som går på besök och sedan ställer upp på en kort intervju efteråt (där det ingår att svara rätt på fem frågor) har chans att vinna en frukost-TV från Sharp.

Jag får själv inte vinna TV:n men det är ett hett tips för er som går runt och funderar kring ny platt-tv.

Som kuriosa kan meddelas att Sharp utmärker sig speciellt i kategorin konsollspel, där flera kunder har upptäckt att Sharp-apparater är speciellt bra för Xbox eller Playstation.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments