Unboxing Star Wars limited edition black metal box

Idag öppnar jag en låda. Och är mitt nördigaste jag. För det är inte vilken låda som helst. Det är en låda från 1995 producerad i endast 20,000 exemplar. Jag hittade den på Blocket, fortfarande inplastad… och eftersom jag tycker att vi gör saker för att använda dem så slet jag upp plasten på denna Star Wars collectible med exklusivt innehåll, inklusive manuskripten och VHS-band med originalfilmerna i Star Wars-trilogin. Och fantastiskt vackra affischer.

Det kommer en tid när man vill visa den rätta bilden av Star Wars för sina barn. Den tiden har kommit för mig. I de här filmerna är det original-storyn som gäller. Han Solo skjuter först.

Här följer alltså min unboxing av Star Wars Trilogy: The Definitive Collection / Superclass: Imperial Star Destroyer – Executor, i film och bilder. Unboxing är ett populärt online-begrepp, som innebär att man köper en pryl och filmar och/eller tar kort när man öppnar den. Jag kör på engelska till förmån för alla mina vänner…

Det här är låda 184 av 20,000.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Star Wars unboxing - Superclass ISD: Executor

Och ja, om du älskar Star Wars kommer du också älska den här filmen:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

In my #blogg100 post I unbox the Star Wars black metal box from 1995. The vid is in English… 🙂 http://t.co/w3wSOZGxxL

Tack för att du delar med dig av detta! Jag är själv lite Star Wars-nörd, om än i väldigt liten skala.

Don’t miss my Star Wars unboxing from yesterday, a once-in-a-lifetime #unboxing… http://t.co/lBUakVKj7x

[…] alster är hur roligt det är att återbesöka den kreatör man var som barn. I samband med att jag digitaliserade Star Wars-filmer hittade jag ett gammalt VHS-band från 1988 med animationer jag gjorde på min Atari STE4 och en […]

Helgerån! Jag har två öppnade boxar. Du kunde ha fått båda om jag hade fått den oöppnade.
Grrr! 🙂