Vägen tillbaka till skrivande

Att skriva är ett gift jag levt för länge utan nu. År 2004 har varit en rasande känslostorm och ett år jag kommer återkomma till många gånger i mitt liv både i text och tal; det är ett år som tvingat mig till eftertanke och själasökande; ett år som kastat upp mig mot väggen och frustande frågat: ”ÄR DET HÄR VERKLIGEN DU?”; ett år som hämningslöst tuggat i sig alla möjliga känslor och spottat ur sig glömda självklarheter från en som en gång skrev varje stund. Det är en något haltande varelse som trots allt är redo att svara. Välkommen, kompis, till min blogg.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments