Webbtrender 006 – Alla dessa kartor av Ted Valentin

Dags att reda ut vem som ligger bakom alla dessa kartor som tar över det svenska webblandskapet. Jag tar ett snack med entreprenören och café-estradören Ted Valentin om vad som driver honom framåt och hur han lyckas få till den där väluppskattade personliga touchen på sina webbtjänster. Jag ber i förväg om ursäkt för alla avbrott i intervjun men vad kan jag säga: så är det att prata med en kille som vars bästa uppkoppling är cafét han sitter på just nu. Förhoppningsvis blir det istället lite charmigt 😉

Sedan intervjun spelades in, den 15 augusti, har Ted förverkligat den idé som han gav en försmak på: en mobil version av alla kartor.

Rättelse! I förbifarten hävdar jag att Gunde Svan sagt ”De e ba å åk”; men det var förstås nationalhjälten Stenmark som sa så. Sorry Ingemar och tack till Christian Åhs som var snabb att påtala.

Snackar, mixar och producerar gör: Per Axbom
Programmets längd: 21 minuter

Länkar som omnämns i programmet:

Synpunkter, idéer, önskemål?

Ring in till programmet på 08-559 25 160 och tala in din kommentar eller fråga. Via Skype ringer du till användarnamnet ”axbom.se”.

Programmet

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments