World Usability Day i Stockholm 2006

Imorgon tisdag den 14 november är det dags för World Usability Day. Aktiviteter runt hela världen kommer sätta användbarhet i fokus.

I Stockholm arrangeras två aktiviteter för att visa att användbarhet är angeläget i alla verksamhetsområden. Bägge aktiviteterna är gratis.

Rundabordssamtal: Vad jag och min organisation gör för användbarhet

Kl. 08:30-10:30, Kulturhuset, Akademiskt forum, Sergels torg.
Anmälan
Arbetsmiljöverket, Svenskt Näringsliv, Sveriges Kommuner och Landsting och Verva deltar i ett rundabordssamtal. Temat för samtalet är: Hur arbetar vi för ett mer användbart Sverige? Vems är ansvaret för att produkter och tjänster som utvecklas blir användbara och tillgängliga? Hur arbetar din organisation för detta?

Kurs i användbarhet

Kl. 13:00-16:00, Norra latin, Norra bantorget.
Anmälan
En kurs om hur man praktiskt kan arbeta med användbarhet. Nio olika talare delar med sig av positiva erfarenheter. Matnyttigt både för er som inte har erfarenhet av att arbeta med användbarhet och er som är mer erfarna.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments