XLENT bästa företaget för småbarnsföräldrar

Framför allt två saker lockade mig till min nuvarande arbetsgivare XLENT:

  1. En anmärkningsvärd mängd otroligt kompetenta människor under ett tak som ger mig massor av intellektuellt och gemenskapligt utbyte.
  2. En väldigt schysst inställning till småbarnsföräldrar.

Den schyssta inställningen till småbarnsföräldrar är kanske inte bara ett tecken på en arbetsgivare med sunt förnuft, utan även på en medveten strategi med utgångspunkten att småbarnsföräldrar har mycket att ge.

Och kanske har således de två punkterna jag angett ovan väldigt mycket mer med varandra att göra än de vid första anblick ger sken av.

Varför berättar jag detta? Jo, för att nu på lördag 15 mars bjuder vi på XLENT alla föräldrar i Humlegården (cirka 10-12.30) och Vasaparken (cirka 13-15) på latte i en rekryteringskampanj i Stockholm. Ta med barnen till parken och mingla med oss.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments