32 år och uppvaktad

Per Axbom som ettåringTack för all uppvaktning. Så många grattis-samtal och mejl som jag tagit emot idag (igår) tror jag inte jag varit med om innan. Antingen är 32 något speciellt eller så har alla vänner kommit upp i en ålder där kollen på årsdagar har prioriterats upp bland alla personliga åtaganden.

Nyss hemkommen från ett 40-årskalas förvånas jag också något över min egen mognad: att ha druckit enbart vatten de sista två timmarna. Nu får vi se hur många sovtimmar det blir innan minstingen vaknar av sina knoppande tänder. God natt.

(Jodå, killen på bilden är jag.)

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments