Folkets park i Malmö, ett paradis för barn

karusellFörra året upptäckte vi av en slump tivolit i Folkets Park i Malmö. Vi började med några enstaka åkbiljetter till vår då 2-årige son men insåg snabbt att vi behövde ett åkband för 195 kronor. Han åkte i två timmar till dess att han i princip somnade vid ratten i en bil på räls. Massor av karuseller, veteranbilar, radiobilar och berg- och dalbanor för alla åldrar.

Vi besökte parken när vi var på genomfärd i år igen och det var precis lika lyckat. Har man dessutom med sig en picknickorg kan det nog bli hur bra som helt, men vi har aldrig hunnit utforska mer än just tivolit.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom reflektivt resonerande, hänsynstagande design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Boka tid med Axbom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
newest oldest most voted
Meddela om
trackback

maillot de foot pas cher…
Un médecin palestinien et sa famille pourront y assister? ?Le Tchèque fait le break vetement juventus sixième jeu pour mener 4-2 tandis que le Fran?ais sénerve et court davantage que son adversaire. Jean-Claude Gaudin?pourrait être?sur la sellette lors…

trackback

maillot de foot…
超えてどのような劉暁波氏 (レオ彼女は-流れ-bwah 発…