En mindmap om positiva användarupplevelser

Här är den mindmap jag kommer utgå ifrån i min föreläsning om positiva användarupplevelser på torsdag. Det handlar om att förstå vad en positiv användarupplevelse är och hur man som organisation bör agera för att uppnå positiva användarupplevelser.

Mindmap om användarupplevelser

Observera att om du inte kan skriva ut i A3 så kan du välja ”Shrink to page” när du skriver ut till A4.

I mitt föredrag kommer jag prata om kortläsare, biltvättar, internetbanker, fältstudier, språkförbistring mellan olika sociala kulturer och konsten att glömma allt ”man vet” om användarna och istället se till att lära sig om användarna.

Kommentera gärna och berätta vad du ser som en positiv användarupplevelse på webben eller hur du själv gör för att skapa positiva användarupplevelser.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments