Ny podcast om webbtrender

Några sena nätter har det blivit för att redigera klart, få ordning på hosting av ljudfilerna, en ny sajt och lite klurigheter med rss-flöden… Men det var det värt.

Efter att ha gått och suktat efter att prova på att göra en egen radioshow i podcast-format har jag nu gått live med det första programmet i en serie poddradioprogram som jag kallar webbtrender.

Jag kommer ha mycket fokus på den nya tidens webb (webb 2.0 om du så vill) och framför allt intervjua kloka människor i webbranschen. Webbtrender blir ett komplement till min blogg.

Givetvis finns ett rss-flöde för programmet så att du kan prenumerera via en podcatcher och tanka ner nya program i din mp3-spelare.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments