axbom.blog om coaching, design och etik

Sebastian den klarvakne

Sebastian är ett grekiskt namn som betyder ’den vördade’. Själv har jag nog inspirerats av Sebastian i den oändliga historien. Dyrkad är han genom de oändliga nätterna 😉

Nej, skämt åsido nu verkar han ha förstått att sömn också är en aktivitet man kan företa sig och vi har slumrat av och till mest hela förmiddagen. Vi kom hem igår (24 och en halv timme gammal fick han lämna sjukhuset) och har det faktiskt rätt mysigt (jag vet förstås inte om jag just nu är hög av en varm dusch, kinamat och äppelsaft) även om tröttheten är en fiende: Zombie-perioden tar sin början.

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Hans jobb är att lyssna på människor och säkerställa att tekniken inte blir en kontrollerande, begränsande faktor utan i stället ett hållbart, omtänksamt stöd. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela om