Tre nya appar för visualisering

Jag är ständigt på jakt efter appar som hjälper mig att kommunicera budskap på nya sätt. Tre appar för iPad som jag upptäckt och börjat leka lite med idag ger mig animationskrafter utöver det vanliga. Om jag kan få VideoScribe HD att hämta in mina egna teckningar på ett snyggt sätt så kommer det leda till en rad helt nya filmer som beskriver min verksamhet i samma stil som de fantastiska ”handritade” filmerna från RSA (RSA Animate). De här apparna är alla på sina egna sätt helt magiska.

app-sock-puppets-screen

app-sock-puppetsStrumpteater med Sock Puppets. Skapa en dialog och spela in din röst, själv eller tillsammans med någon annan, så rör sig dockornas munnar efter din röst. Dina egna kasperdockor blir oerhört underhållande! »Ladda hem Sock Puppets.

app-ianimate-proDesigna och animera egna klippdockor. Rita kropp, huvud och lemmar, lyft in dem i iAnimate Pro och skapa dina egna animerade filmer. Söndagen är räddad! »Ladda hem iAnimate Pro.

app-videoscribe-hdLevandegör dina skisser. Om du som jag älskar att beskriva det du säger med skisser så är det här ett av de mest fantastiska verktyg jag sett. Ladda in din skiss i programmet (måste vara SVG-format) så skapar det en film med en hand som ritar din skiss, som om det var filmat. Det här kommer stjäla mycket av min tid framöver men jag tror resultatet blir något utöver det vanliga. »Ladda hem VideoScribe HD.

Om du har använt eller sett andra appar som kommunicerar med bilder och skisser, tipsa mig gärna!

Instruktionsfilm från VideoScribe HD:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Per Axbom

Per Axbom

@axbom

Per Axbom är kommunikationsvetaren som föddes i Liberia. I 20 år har han utbildat den digitala yrkeskåren och hjälpt organisationer med digital användbarhet och tillgänglighet. Per gör teknik trygg och omtänksam genom design, coaching och utbildning. Du kan höra hans röst på UX Podcast.

Digital omtanke bokomslag Pers nya handbok om etik i teknikbranschen, Digital omtanke, finns att köpa hos Bokus. Den engelska upplagan finns även i Kindle-format hos Amazon.

Anlita Per för föreläsning, workshop eller coachning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Links to visualization apps [SE] Dagens #blogg100-inlägg: Tre nya appar för visualisering http://t.co/sdiRqtYL

Tre nya appar för visualisering: Jag är ständigt på jakt efter appar som hjälper mig att… http://t.co/rXOXAkjh

låg och lekte med socks puppet igår kväll, först själv och sedan med 5-åring – supertrevlig – tack för tips! Och videoscribd började jag testa häromdagen och även den kändes ju full av möjligheter – ku.

kul skulle det vara